Hieronder is een overzicht van enkele recente projecten opgenomen.

Appartementencomplex Groenstaet Gouda

In opdracht van GROENSTAT ONTWIKKELING heeft Planruimte het bestemmingsplan Sportlaan 83 opgesteld. Het betreft de realisatie van een appartementencomplex van 57 levensloopbestendige appartementen en een woonzorgcomplex van 24 onzelfstandige zorgeenheden met commerciële ruimte.

Meer info: https://groenstaet.nl/

Woningbouwontwikkeling Buurtschap De Gast Zuidhorn

In opdracht van Buurtschap De Gast BV heeft Planruimte het bestemmingsplan Buurtschap De Gast opgesteld. Het betreft de realisatie van 15 levensloopbestendige woningen, een gemeenschappelijke ruimte en een gemeenschappelijke kas aan een collectief erf in de gemeente Zuidhorn. 

Meer info: https://www.buurtschapdegast.nl/

Woningbouwontwikkeling Jachthaven De Uitkijk

In opdracht van De Maes Woningen is Planruimte bezig met het opstellen van een bestemmingsplan voor Jachthaven De Uitkijk in Loosdrecht. Het betreft de revitalisering van de jachthaven en de realisatie van 32 appartementen.

Woningbouwontwikkeling Boschtoren Haarlem

In opdracht van AIVM B.V. heeft Planruimte de ruimtelijke onderbouwing van de Boschtoren in Haarlem opgesteld. Het betreft transformatie van het voormalige kantoorpand aan de Prins Bernhardlaan 2 in Haarlem (bekend als de Boschtoren) naar 20 appartementen. 

Meer info: kantoortransformatie De Boschtoren

Woningbouwontwikkeling Veilingweg 2 Noord-Scharwoude

In opdracht van Zijp Beheer B.V. heeft Planruimte de ruimtelijke onderbouwing opgesteld voor de transformatie van het voormalige horecapand aan de Veilingweg 2 naar een appartementencomplex van 6 appartementen in Noord-Scharwoude.

Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende gemeenten:
Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Alpen aan de Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bloemendaal, Den Haag, Gouda, Dronten, Groningen, Haarlem, Heerhugowaard, Hollands Kroon, Kaag en Braassem, Langedijk, Nieuwkoop, Noordwijk, Oostzaan, Rotterdam, Schiedam, Venray, Voorschoten, Mierlo, Wassenaar, Wijdemeren en Zuidhorn.