Indien u een bouwinitiatief heeft, komt het vaak voor dat het geldende bestemmingsplan moet worden gewijzigd. Vroeger was het opstellen  van een bestemmingsplan een taak van de gemeente. Tegenwoordig geven veel gemeenten er de voorkeur aan dat u het bestemmingsplan compleet aanlevert.

Bestemmingsplannen digitaal uitwisselbaar vergelijkbaar en raadpleegbaar

De overheid wil de burger goed informeren en ruimtelijke plannen kunnen uitwisselen met andere overheden. Hiervoor moet een bestemmingsplan digitaal uitwisselbaar, vergelijkbaar en raadpleegbaar zijn. Sinds 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan verplicht. Heeft u een digitaal bestemmingsplan nodig dat voldoet aan alle wettelijke eisen? Planruimte helpt u daar graag mee, van advies tot aan het opstellen ervan.

Waarom Planruimte voor uw digitale bestemmingsplan?

Planruimte is dé specialist in het opstellen van bestemmingsplannen. Onze adviseurs zijn zeer deskundig in de ruimtelijke ordening. We hebben jarenlange ervaring in het opstellen van digitale bestemmingsplannen voor de meest uiteenlopende projecten.

Daarnaast onderhouden wij op professionele wijze goed contact met een groot aantal gemeenten. Dit zorgt voor een efficiënt proces ten aanzien van uw bestemmingsplan.

Schakel Planruimte in voor uw (digitale) bestemmingsplan. Wij hebben een efficiënte en klantgerichte aanpak . Het resultaat is een hoogwaardig digitaal bestemmingsplan dat voldoet aan alle geldende normen, richtlijnen en standaarden en een vlot proces ten aanzien van de bestemmingsplanprocedure. 

Wilt u een beeld krijgen van projecten waarvoor wij zijn ingeschakeld? Kijk dan bij onze projecten.

Digitale bestemmingsplannen – nieuwste techniek.

Wij verzorgen uw bestemmingsplan met de nieuwste techniek en software. Uw plan voldoet aan de meest recente normen, richtlijnen en standaarden ten aanzien van digitale bestemmingsplannen en kan door de gemeente eenvoudig online worden gezet.

Wij bieden u, desgewenst, een compleet pakket waarbij, naast het digitale bestemmingsplan, ook alle noodzakelijke onderzoeken en analyses worden verzorgd. Planruimte levert op dat punt maatwerk.

Wij zijn, uit kostenoverweging, kritisch op het uitvoeren van onderzoeken. In de offertefase beoordelen wij al de onderzoeksvereisten zodat u met onze offerte de totale eindprijs in beeld heeft. En dat op een wijze die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn: snel, betaalbaar en compleet.

Neem contact op en vraag vrijblijvend om een offerte of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.