Sneller herbestemmen van leegstaand vastgoed door gemeentelijke werkervaring

Planruimte is de brug tussen u en de gemeente. Wij als team hebben ruime ervaring met ambtelijke en bestuurlijke (besluitvormings)processen bij gemeenten in heel Nederland. Dat is bij het traject van een procedure voor een omgevingsvergunning of bestemmingsplan heel belangrijk.

Een gemeentelijke organisatie is erg complex. Naast juridische toetsingskaders van wet- en regelgeving of beleid heeft een gemeente ook te maken met politieke belangen van het college van b&w en de gemeenteraad. Dat maakt besluitvorming en communicatie op het gebied van bouw en ruimtelijke ordening ingewikkeld. Onze gemeentelijke werkervaring zorgt ervoor dat processen en communicatie met de gemeente soepeler verlopen. Daarnaast hebben we specialistische kennis op het gebied van het omgevingsrecht.

Gespecialiseerd in het voortraject van projecten van bouw en herbestemming – Wij helpen u graag met:

De voordelen van Planruimte:

  • Snellere procedures 
  • Korte communicatielijnen 
  • Ervaring met gemeentelijke organisaties 
  • Breed netwerk van ervaren adviseurs 
  • Keuzevrijheid bij het inzetten van externe bureaus 
  • Kostenbesparend

Kijk hier voor een overzicht onze producten en projecten.

Wij werken door Nederland. Wij zijn werkzaam in o.a. de volgende gemeenten:
Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Alpen aan de Rijn, Altena, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bloemendaal, Castricum, Den Haag, De Ronde Venen, Gouda, Dronten, Groningen, Haarlem, Heerhugowaard, Hillegom, Hollands Kroon, Kaag en Braassem, Langedijk, Nieuwkoop, Noordwijk, Oostzaan, Rotterdam, Schiedam, Venray, Voorschoten, Mierlo, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Wassenaar, Wijdemeren, Woerden, Velsen en Zaandstad en Zuidhorn.

Planruimte is aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen (BNSP).